ScreenSticky

Čuvajte ili delite podsetnike i beleške na veb stranicama

Video klip od jednog minuta koji će Vam se zauvek zalepiti u sećanju
sticky memos on screen
Pomaže ljudima i timovima da lepe i da se slepe zajedno

ScreenSticky je lagana ekstenzija za internet pretraživače koja Vam omogućava da napravite, pregledate, podelite i modifikujete virtuelne samolepljive beleške na bilo kojoj veb stranici, slici ili dokumentu sa neta. Postavite samolepljive podsetnike i poruke bilo gde na svojim ekranima. Pratite ih bilo gde. Zabavne su, slatke su i uštedeće Vam brdo vremena.

Preuzmite ScreenSticky besplatno sa Chrome prodavnice. Uzmite Sticky i počnite da lepite!

Zauvek Besplatno!

Napravite i čuvajte podsetnike tamo gde im je mesto

Jednim klikom zalepite podsetnike bilo gde, na bilo kojoj veb stranici ili dokumentu, a one će ostati pričvršćene za mesto na koje ste ih stavili. Mi bezbedno čuvamo i učitavamo Vaše lepljive beleške tako da im Vi (i oni koje ovlastite) možete pristupiti svaki put kada ponovo posetite istu stranicu.

Pomerite, sakrijte, prepravite ili izbrišite Vaše lepljive beleške po volji, sa mesta na koje ste ih postavili ili direktno iz vaše Stickies table. Ceo proces je brz, zabavan i lak!

Slepite se Zajedno kao Agilan Tim

ScreenSticky Proffesional izdanje je savršeno rešenje za saradnju i produktivnost, integraciju sa žalbama na aplikacijama za upravljanje projektima, kao što su Jira, Github:issues i Slack, uprošćavajući tok rada, štedeći vreme i olakšavajući život svima na Vašem timu. Unapredite se na Pro izdanje da možete dati ljudima, kolegama ili klijentima dozvolu da vide ili interaguju sa Vašim ScreenSticky stranicama tako što će dopisivati ili pomerati lepljive beleške u realnom vremenu.

To je kao da imate virtuelnu, međuplatformsku Kanban tablu koja može povezati sve aplikacije koje koristite. Jedan klik pretvara lepljive beleške u žalbe na Jira, Github:issues i Trelo platformama.

Slack i Zapier integracije dodatno ubrzavaju tok rada. Sa ScreenSticky svi konačno mogu biti na istoj strani – i to bukvalno!

Timovi ga mogu Probati Besplatno.

Timski Menadžment Korisnika Koji se Nikad Neće Zakočiti

Svi mi živimo u užurbalim dinamičkim okruženjima. Zato Vam ScreenSticky omogućava da lako dodate, zanemite ili izbrišete korisnike, projekte, pa i cele timove. Izaberite koje će Vam lepljive beleške biti privatne, a koje ćete da podelite za svaki od projekata na kojima radi Vaš tim. Šaljite i primajte notifikacije o Vašim lepljivim porukama.

Koje je boje Vaša Lepljiva Beleška?

ScreenSticky je dostupan u klasičnoj žutoj, naravno. Ali zašto biste se ograničavali? Razmećite se svojom kreativnošću i menjajte veličine samolepljivih poruka, njihove oblike, boje i fontove. Napravite i podelite specijalizovane beleške. Kreativne lepljive beleške ne služe samo da privuku pažnju – one su odličan način za kategorizaciju projekata i prioriteta. Slepite se sa svim svojim prijateljima i kolegama.

Neka Vaše reči uvek nose u svojim mislima i na svojim ekranima.

ScreenSticky – dodajte Samolepljive Beleške na bilo koju stranicu
Hvala na Vašoj poruci. Kontaktiraćemo Vas uskoro.
OK